Onderhoud

Om een zo gelijkmatig mogelijke belasting van het matras te bewerkstelligen, is het aan te raden het matras regelmatig om te draaien van de hoofdzijde naar de voetenzijde. Eens in de 6 maanden draaien is voldoende. Dit rekt de levensduur van uw matras.

LUCHTEN VAN MATRAS

Een goed geluchte kamer is zowel voor het slapen zelf als voor de matras zeer belangrijk. Te hoge luchtvochtigheid en te lage kamertemperatuur (beneden 10-12ºC) kunnen ertoe leiden dat, vooral op de veerlatten aan de onderzijde van de matras, vochtaanslag ontstaat. Dit gaat ten koste van het comfort en de levensduur van het matras. Er kunnen schimmelvlekken ontstaan, hetgeen niet onder de garantie valt. Aan de onderzijde gesloten bedden of verkeerd beddengoed, bijvoorbeeld niet of slecht luchtdoorlatend, verhogen het risico op schimmelvorming. We raden dan ook aan het matras dagelijks ‘s, indien de situatie dit toelaat, te luchten

REINIGEN

Incontinentiehoezen kunt u afnemen met een vochtige doek en een niet agressief schoonmaakmiddel. Afneembare gewatteerde hoezen kan je met een zachte borstel reinigen, en kunnen tenzij anders aangegeven, in de wasmachine gewassen worden (tot 30ºC) met gesloten ritssluiting.

De waardering van desimatrassen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 61 reviews.
Dubbel Jersey Hoeslaken Zwart
Speciale actie

3 halen = 2 betalen

Bestel 3 hoeslakens en betaal en maar 2. Tijdelijke actie bij Desimatrassen!