Levering & bestelling

Alle bestellingen worden volgens de overeenkomst tussen de koper en desimatrassen.nl uitgevoerd. Bestelde producten waarvan het formaat van de verpakkn ing het toelaat, wordeverzonden met PostNL. Andere bestellingen worden door eigen personeel bezorgd tot aan de eerste deur. Bestellingen zijn ook op afspraak af te halen in ons magazijn. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.Binnen Nederland rekent Desimatrassen.nl €46,95 verzendkosten voor matrassen in alle vormen en maten en €7,49 voor pakket kleiner dan een meter en lichter dan 10kg. Voor klanten buiten Nederland kan er telefonisch overlegt worden over de verzedkosten. Dit kan op het nummer: 06-50 44 44 88. Indien het door de koper bestelde product niet voorradig is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Desimatrassen de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk biedt Desimatrassen de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan.

Leveringsvoorwaarden

Vermelding van leveringstermijnen op de website, in aanbiedingen, bevestigingen en/of overeenkomsten zijn aangetoond, en zullen zoveel mogelijk nageleefd worden. Overschrijding van een leveringstermijn brengt Desimatrassen niet in verzuim. Desimatrassen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van de overschrijding van een leveringstermijn.

Indien het door de koper bestelde product niet op voorraad is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Desimatrassen de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk biedt Desimatrassen de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan.

window.executeScript = function() { googletagmanager(); googleanalytics(); hotjar(); }