Drive-in Service

Klaar terwijl u luncht!

Als eerste in Nederland kwam Desimatrassen in Nijmegen met de drive-in service. Vanuit heel Nederland, maar ook vanuit België en Duitslands komen onze klanten naar ons toe en maken wij het matras klaar terwijl zij wachten. Met het lunchplankje dat wij aanbieden wordt het wachten veraangenaamd.

Een heerlijk kopje koffie bij binnenkomst en daarna een gevarieerd lunchplankje met koffie, thee of melk bij Eethuis Villa Voorstad! Terwijl u geniet van een heerlijke lunch, maken wij in ons atelier de door u samengestelde matras op maat klaar.

Gezien de beschikbaarheid van onze werktafels in ons atelier, kunnen wij 3 klanten per dag helpen met onze drive-in service.

Als u gebruikt wilt maken van onze unieke service, verzoeken we u van te voren een afspraak te maken.

Onze matrassen zijn de goedkoopste omdat ze rechtstreeks uit ons atelier komen. U bent altijd welkom om u te oriënteren of om even te wachten tot de matras voor u binnen ongeveer 2 uurtjes op maat is gemaakt.

Wij maken het wachten voor u aangenaam door u een voucher te geven voor een heerlijke lunch bij het eetcafe Villa Voorstad om de hoek.

Genieten staat nu eenmaal in ons woorden boek. Of het nu om de koffie of een matras op maat gaat.

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88