LEVERING & BESTELLING

Alle bestellingen worden volgens de overeenkomst tussen de koper en Desimatrassen uitgevoerd. Bestelde producten waarvan het formaat van de verpakking het toelaat, worden verzonden via PostNL. Andere bestellingen worden door eigen personeel bezorgd tot aan de eerste deur. Bestellingen zijn ook op afspraak af te halen in ons magazijn. In alle gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  • Binnen Nederland rekent Desimatrassen.nl €39,95 verzendkosten voor matrassen in alle vormen en maten en €7,25 voor pakketten kleiner dan een meter en lichter dan 10kg.
  • Voor klanten buiten Nederland kan er telefonisch overlegt worden over de verzendkosten. Dit kan op het nummer: +31 6 50 4444 88.
  • Indien het door de koper bestelde product niet voorradig is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Desimatrassen de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk biedt Desimatrassen de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan.

Leveringsvoorwaarden

Vermelding van leveringstermijnen op de website, in aanbiedingen, bevestigingen en/of overeenkomsten zijn aangetoond, en zullen zoveel mogelijk nageleefd worden. Overschrijding van een leveringstermijn brengt Desimatrassen niet in verzuim. Desimatrassen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van de overschrijding van een leveringstermijn.Indien het door de koper bestelde product niet op voorraad is, en op korte termijn ook niet beschikbaar komt, stelt Desimatrassen de koper hiervan op de hoogte. Indien mogelijk biedt Desimatrassen de koper een alternatief artikel van tenminste gelijke prijs en kwaliteit aan. Opmaat gemaakte goederen, matrassen kunnen niet geroutineerd worden.

  1. Bij levering van producten:
    Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende 8 dagen bij niet op speciaal gemaakte goederen en matrassen. Deze periode moet de koper echter niet verwarren met een ‘op proef-periode’. Deze bedenktermijn gaat in op de dag van bestelling van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product niet uitpakken of gebruiken om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies retourkosten zullen niet op de ondernemer verhaald kunnen worden.
  3. Op maat gemaakte goederen wordt er bij annulering, 30% annuleringskosten in rekening gebracht.
De waardering van desimatrassen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 55 reviews.
Dubbel Jersey Hoeslaken Zwart
Speciale actie

3 halen = 2 betalen

Bestel 3 hoeslakens en betaal en maar 2. Tijdelijke actie bij Desimatrassen!