Reviews

5,0 rating
juli 31, 2020

Maandag gebeld voor een afspraak en vrijdag is ons franse matras voor onze camper op maat gemaakt via de drive in methode.
We kwamen om 13 uur aan en bij het magazijn werd het matras opgemeten. We kregen een voucher voor een lunchplankje in een restaurantje dichtbij. Terwijl we nog heerlijk zaten te eten belde Hayco al dat het matras klaar was. Het past perfect en de kwaliteit voelt goed aan. En ook nog eens betaalbaar. Goede en verrassende service!

Conny Wickel
5,0 rating
juli 26, 2020

Gewoon goed. Komt Gemaakte afspraak Mooi na ook de bezorging was goed geregeld.

Marcel Konings
5,0 rating
juli 26, 2020

Ik bestelde Matrassen op maat in een drukke tijd. Keurig op tijd geleverd En van prima kwaliteit!

Ron Kuilman
4,0 rating
juli 20, 2020

Goede service.
We waren op vakantie. Na het retourneren, vanaf het facruuradres, kregen we een belletje on de hoeslakens naar ons vakantie adres te sturen.

Rob
5,0 rating
juli 14, 2020

Superservice ,matras was eerst een klein stukje te klein,snel opgelost door de drive in bij desimatrassen,en ter plekke opgelost,volgens afspraak,en we slapen heerlijk comfortabel

Henk en jaenet
3,0 rating
juli 12, 2020

De matrassen zijn prima alleen het advies is minder. Ik denk dat door jullie advies binnen nu en drie Weken waarschijnlijk een nieuw matras miet bestellen hij is nl veel te hard

Frans Amerongen
4,0 rating
juli 5, 2020

Prima matras, snel op maat gemaakt door Hayco

Esther
5,0 rating
juni 27, 2020

Perfecte levering

Ferry
4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
Geweldig81%
Erg goed16%
Gemiddeld2%
Slecht1%
Vreselijk0%

Plaats een review

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88