Benieuwd wat klanten van ons vinden?

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 155 reviews)
Uitstekend84%
Heel goed13%
Gemiddeld2%
Slecht1%
Verschrikkelijk0%

Tonnie en Ruud

Rated 5,0 out of 5

Wij hebben een geweldige dag gehad met onze camper toen wij een nieuw matras wilden. eerst een matras uitgezocht en toen wezen fietsen in de mooie omgeving langs de Waal. Ondertussen genoten van de aangeboden lunch. Rond 14.30 uur was ons op maat gemaakte Franse matras klaar, Nu maar van gaan genieten.

Tonnie en Ruud

Haico Grift

Rated 5,0 out of 5

Matras op maat gemaakt past perfect, ziet er goed uit. Jammer dat het bij PostNL een chaos aanvankelijk was de matras naar een verkeerd depot van PostNL getransporteerd waardoor de levering te laat is, dat is overmacht voor Desi. Wij zijn blij dat het matras er goed uitziet en perfect past onze vakantie kan nu beginnen­čśů

Grift

Hans van Wijchen

Rated 5,0 out of 5

Hayco is een man van zijn woord. Alle toezeggingen over product kwaliteit, levering en terugbel afspraken worden strikt nagekomen. Goede kwaliteit en betrouwbare leverancier

Hans

Leendert Verheul

Rated 5,0 out of 5

Goede service, op ons verzoek met 1 week geleverd zodat wij de matrassen nog mee konden nemen op vakantie.

Goede kwaliteit, de topmatrassen van koudschuim van 8 cm liggen goed en geven precies de versoepeling aan ons bestaande matras die we nodig hadden.

Verheul

Bisschops

Rated 4,0 out of 5

Na de vakantie terug gekomen, is er bij de post iets mis gegaan. Dit is hersteld door Desimatrassen. Op 19 mei 2023 gelukkig goed aangekomen. Wij zijn erg erg blij mee, mooi dik matras met een rits.

Bisschops
De waardering van desimatrassen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 42 reviews.
Dubbel Jersey Hoeslaken Zwart
Speciale actie

3 halen = 2 betalen

Bestel 3 hoeslakens en betaal en maar 2. Tijdelijke actie bij Desimatrassen!