Reviews

5,0 rating
januari 10, 2020

Wij hebben 25-11 bij Desimatrassen een nieuwe matras in het hefbed van onze integraalcamper laten maken, we werden heel hartelijk ontvangen en professioneel geholpen. Terwijl onze matras werd gemaakt gingen wij in de voorstad een heerlijke lunch gebruiken. Bij terugkomst op het bedrijf werd de matras er voor ons ingelegd. Na in totaal 3 uurtjes reden we met nieuw matras naar huis. Hoed af voor desimatrassen.nl

John van Kaam
5,0 rating
januari 10, 2020

Super goede en betrouwbare firma , zowel qua produkten als qua leversnelheid , heel veel extra zorg , persoonlyk kontakt …….top dus

....ieke
5,0 rating
januari 8, 2020

Voor het wiegje voor mijn dochter zocht ik een koudschuim matrasje op maat. Hayco kwam op zaterdag speciaal voor mij naar de zaak. Het matrasje was na een paar dagen al gemaakt. Keurig afgewerkt met een hoes. Toen het iets te groot bleek te zijn, heeft Desi Matrassen het kosteloos geregeld, ook weer binnen een paar dagen. Mijn dochter slaapt er heerlijk op, Top gedaan Desi Matrassen!

Roland van Mourik
5,0 rating
januari 8, 2020

Zeer goede service en snelle levering. Vooral de unieke design en hoge kwaliteit maakt mij zeer tevreden.

Roy
5,0 rating
januari 7, 2020

Ik heb bij desimatrassen online een dekbed besteld. Hele snelle levering en het dekbed is van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!

Demi
4,0 rating
december 4, 2019

Hier een uitgeslapen bericht . Wij gebruiken onze caravan veel dus een ander matras was geen overbodige luxe .Met een goed advies van Desimatrassen hebben wij geen rugklachten meer . Het adres hebben wij ook aan diversen vrienden gegeven met goed resultaat.

Burger
5,0 rating
december 4, 2019

Nog net voor onze vakantie een 5-zone koudschuim matras besteld en opgehaald.
Prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Ik kan een ieder zo’n matras aanbevelen. Wij hebben er in ieder geval perfect op geslapen.

Gelderblom
5,0 rating
december 4, 2019

Na goede ervaringen met de aankoop van een matras in onze caravan vorig jaar,hebben wij na de voorjaarsvakantie besloten ook in ons “thuisbed”nieuwe matrassen te nemen.Het verschil,in uit gerust opstaan,was goed merkbaar,daarbij nog het belangrijkste,mijn rugklachten zijn praktisch verdwenen.Mijn complimenten voor de kwaliteit,adviesen, afhandeling en niet te vergeten de zeer aantrekkelijke prijzen van deze matrassen.Zeker een aanrader voor diegene met soort gelijke klachten zoals wij.
Nogmaals hartelijke dank.
Vrg,
Fam Merkestijn

D.van.merkestijn

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88