Reviews

5,0 rating
mei 28, 2020

Goede service !
Denkt mee aan een oplossing!

V. Joha
5,0 rating
mei 26, 2020

Super mooi matras besteld snelle levering en super telefonisch contact gehad!
Zal graag terugkomen voor een nieuw matras.

Falco
4,0 rating
mei 26, 2020

Ben ontzettend blij met de dekbedovertrekken, mooie kwaliteit voor weinig geld , heel klantvriendelijk en erg goed geholpen! Zou het je zeker aanraden!!!

Fausia Klaassen
5,0 rating
mei 22, 2020

Prima kwaliteit en service voor een goede prijs. Binnen 2 weken geleverd

Marten Van Deel
5,0 rating
mei 17, 2020

Ik had een dekbedovertrek bestel bij desimatrassen. Het is vandaag besteld en morgen in huis . Super mooie kwaliteit en zoals op de website staat . Zeer tevreden,.!!

Jolanda
5,0 rating
mei 6, 2020

Altijd vriendelijk geholpen, matrassen voor caravan en boot laten maken. Perfecte snelle laagdrempelige service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Matrassen liggen top….

Leon
5,0 rating
april 19, 2020

Bootmatras laten maken was zeer snel klaar, alleen hebben we het matras nog niet kunnen gebruiken, boot ligt nog in de winterstalling.
Door alle coronamaatrdegelen hebben we het matras op de gok gekocht qua stevigheid, dus hopen dat het de juiste keuze is geweest.
Maar bij afhalen ook erg behulpzaam om matras in auto te krijgen.
Kunnen dit bedrijf dan ook aanbevelen.

M. van de Ven
4,0 rating
januari 28, 2020

super goede kwaliteit en goede service

schigt
4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
Geweldig83%
Erg goed15%
Gemiddeld1%
Slecht1%
Vreselijk0%

Plaats een review

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88