Reviews

3,0 rating
januari 17, 2021

I bought a bamboo sleeping pillow. It was hard in the beginning but after a while you get used to it. The pillow does support your neck and your head but personally I would still prefer a softer pillow.

Juna
5,0 rating
december 4, 2020

Snelle levering. Matras past precies en ligt zeer ontspannen. Aan de ene kant warm en zacht en aan de andere kant meer zomers.

Hans van kuppevelt
5,0 rating
november 18, 2020

Vorige week online een boot matras besteld en deze week al in huis maatvoering perfect en keurig vakkundig afgewerkt , het ligt fantastisch . heel erg tevreden !!!!!!

Henk Hofstra
5,0 rating
november 10, 2020

Top service en snellere levering.

Maaike
3,0 rating
november 10, 2020

Wij hadden twee mellimelow dekbedovertrekken. Ze werden vlot geleverd. Ze zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit, maar er zaten vreselijk grote kussenslopen bij, waar onze kussens letterlijk twee keer in konden. Dat was een minpuntje ivm de print die niet goed meer zit nu.

Connie V
5,0 rating
oktober 30, 2020

Wij zijn tevreden. Goed advies en snel klaar. Alles volgens afspraak.

Arina Vink
5,0 rating
september 14, 2020

Geweldige zaak. Via internet besteld. Maten doorgeven. Ter controle werd ik nog gebeld. Levering geheel volgens afspraak. 👍👍

Dick
5,0 rating
augustus 26, 2020

Snelle en flexibele service en mooie matrassen voor de caravan !!

Lianne
4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
Geweldig79%
Erg goed16%
Gemiddeld4%
Slecht1%
Vreselijk0%

Plaats een review

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88