Reviews

5,0 rating
december 4, 2019

AANRADER!
Dit mag zeker gezegd worden, een absolute aanrader!
Klantvriendelijk, kwaliteit product, maatwerk en uitstekende prijs.
Wij hebben vorige wk een 5 zone koudschuim matras met tempur bovenlaag op maat laten maken voor onze Hymer alkoof camper.
Wij zijn uiterst tevreden over bovenstaande punten maar ook over het lig comfort van dit matras. Geen last meer van zere schouders etc.
Hayco nogmaals bedankt!
Groet Fam. V. Harselaar / Ede

Arie van Harselaar
5,0 rating
december 4, 2019

super snel en goed geregeld. ????

Rene
5,0 rating
december 4, 2019

Wij hebben bij Desimatrassen voor onze Knaus caravan een 5-zone koudschuim matras voor een fransbed gekocht. Het matras is binnen 1 week netjes in Utrecht bezorgd. We hebben de matras afgelopen weekend getest en het slaapt echt heerlijk. Desimatrassen heeft ons telefonisch en per email uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zeer klantvriendelijk.

fam. Harderwijk
5,0 rating
december 4, 2019

Een perfect op maat gemaakt matras voor onze caravan. Nadat bleek dat mijn matras niet paste werdt hij zonder problemen op maat gemaakt. Goede service!!! ????

Antoine
5,0 rating
december 4, 2019

hallo hayco
bedankt voor het matras precies wat wij besteld hadden en dat voor die prijs
zullen je zeker verder aanbevelen toppie ga zo door
met vriendelijke groeten wiel en carla

wiel
4,0 rating
december 4, 2019

Vorig jaar een nasa koudschuim matras en een nasakoudschuim oplegmatras aangekocht.
We slapen veel beter geen rugklachten meer.
Gewoon super, zeker een aanrader.

Raes - Daems
5,0 rating
december 4, 2019

Prima matras voor mijn caravan geleverd tegen een hele goede prijs. Succes verder en mocht ik ooit nog iets nodig hebben, dan weet ik je zeker te vinden.

Rene
5,0 rating
december 4, 2019

Dat doe je goed Marco!
Eerlijk, oprecht, goed produkt, duidelijke uitleg, goede bereikbaarheid, snelle levering, goede sociale capaciteiten, nette prijs.
HET concept voor een goed bedrijf!
Wat wil een klant nog meer?
Hartelijke groet! Monika

Schellekens
4.7
4,7 rating
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
Geweldig79%
Erg goed17%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Vreselijk0%

Plaats een review

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88