Reviews

5,0 rating
december 4, 2019

Voor het franse bed in onze caravan zochten wij een koudschuim matras. Uitvoerig en meerdere malen contact gehad met dhr. Hendriks, op zijn initiatief trouwens, en naar aanleiding van zijn advies het matras definitief besteld. Zelfs op de dag van aflevering zoekt hij nog contact of alles goed gegaan is!
Nu een week op dit matras geslapen, en super???? Nachten van 8 a 9 uur als een roos geslapen en kip fris uit bed gestapt, terwijl het oude matras een drama was.
Kortom, prima service, goed advies, uitmuntend matras, helemaal goed dus. Dhr. Hendriks krijgt onze warme aanbevelingen!!!

Ed & Marieke
4,0 rating
december 4, 2019

ook wij hebben een matras besteld binnen 6 dagen binnen maar toen hij binnen was bleek deze te klein.
wij hebben toen op zaterdag avond gebeld maar kregen geen gehoor we werden zondag terug gebeld nou waar zie je dat nog dat een bedrijf je terug belt op zondag ,
het was geen probleem werd binnen 4 dagen hier weer een nieuw matras geleverd en het andere mee genomen en het nieuwe matras past!
wat ik hier wil zeggen dat je netjes word geholpen en als het niet goed is dat ze er alles aan doen dat je het goeden matras snel in huis hebt bedankt voor de snelle levering
desimatras!!

fam thomas
4,0 rating
december 4, 2019

Wij hebben een matras gekocht voor het franse bed in onze caravan. dit kon de dag na de bestelling reeds opgehaald worden, super dus. Nu bleek het matras iets te breed te zijn (snijfout). Na telefonisch contact is het matras geruild voor een matras met de juiste afmetingen en toe hadden wij een perfect bed. Bedankt voor de snelle en prettige service.

C.Bremen
5,0 rating
december 4, 2019

Afgelopen zondag ineens besloten toch echte matrassen te kopen voor onze caravan, na jaren met een zere rug op een luchtbed in de caravan te hebben gelegen omdat dat dat dan nog het meest houdbare was. Maar we hebben maar 1,5 week voor vertrek en het moet nog op maat ook.Dus ik een mail naar Desimatrassen, die avond werd ik al terug gebeld. Het zou krap dag worden, maar Hayco wilde dat wel proberen. Volgende ochtend gauw naar de stalling gereden om de maat te nemen. En meteen doorgebeld….en 2 dagen later gaat de telefoon dat ze klaar zijn….pfff….ongelofelijk! En dan de prijs….je denk als je ze op gaat halen…oeiiii als het maar geen troep troep is. Maar ze zijn prachtig!!! 5 zone koudschuim, kan bijna niet wachten om te vertrekken, dit gaat een heerlijke uitslaap vakantie worden! Hayco en personeel, super bedankt voor jullie inzet. En wat een service, waar krijg je dat tegenwoordig nog? Als we terug zijn zal ik jullie laten weten hoe ze slapen.

Jet Vonk
5,0 rating
december 4, 2019

Voor onze caravan een gedeeld(Frans)matras besteld. Vooraf gebeld met dhr Hendriks en een uitgebreide en vakbekwame uitleg gekregen m.b.t. de vervaardiging en het gebruik van het matras.
Het matras was snel klaar en afgelopen week hebben we het uitgeprobeerd. Het resultaat is zeer bevredigend. Het koudschuim matras voldoet aan onze verwachtingen. Ik kan Desimatrassen van harte aanbevelen. ????

Peter Swolfs
5,0 rating
december 4, 2019

Prima en snelle service. Ik heb dit bedrijf via marktplaats gevonden en was eerst nog even sceptisch of het wel een goede kwaliteit was gezien de prijs. Maar de kwaliteit is prima en de service zeer snel. Maandag besteld en dinsdag de op maat gemaakte matras al opgehaald. Echt aan te bevelen. ????

sandra
3,0 rating
december 4, 2019

Vlak voor de vakantie toch maar besloten om 1 eenpersoons matras van Desimatrassen te kopen. Als deze zou bevallen, dan konden we ook de 2e matras na de vakantie bestellen. De bereikbaarheid en service is uitstekend!!
Het matras ziet en voelt op het oog goed aan. Echter als je op de bedrand gaat zitten, is het matras zacht. Als je eenmaal ligt, valt dit gelukkig mee. De afgelopen 3 weken heb ik redelijk op het matras geslapen. Echter ga ik toch verder op zoek naar 2 andere matrassen. Waarom? Ten 1e omdat het zacht is aan de zijkanten, je hebt het gevoel dat je eraf valt. Ten 2e omdat de tijk verschrikkelijk veel warmte afgeeft.
Gezien de prijs (� 95,-) mag ik dit koudschuim matras niet vergelijken met de dure Auping thuis. Maar onbewust doe je dat toch (eigenlijk een 3e reden om verder te zoeken).
Conclusie: Desimatrassen in klantvriendelijk, komt afspraken na en voor deze prijs leveren ze een goed matras. Alleen als je meer verwacht van een matras, adviseer ik een andere matras.

Maurice
5,0 rating
december 4, 2019

: ) In een woord prima. Geweldige communicatie met de heer Hendriks! Maandag besteld en zaterdag werd onze nieuwe caravanmatras op de camping afgeleverd.
Top. Wij zullen u zeker aanbevelen bij derden.

familie vos
4.6
4,6 rating
4.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Geweldig76%
Erg goed16%
Gemiddeld4%
Slecht3%
Vreselijk1%

Plaats een review

Mijn verzoek aan u

Wilt u een afspraak maken om langs te komen in het atelier, bel dan: 06-50 44 44 88.
Ik ben niet altijd in ons atelier aanwezig. Als u even belt om een afspraak te maken kan ik u alle tijd en aandacht geven die u verdient.

Met vriendelijke groet,
Hayco

Bel 06-50 44 44 88