SOORTEN MATRASSEN

WAT IS KOUDSCHUIM?

Koudschuim matrassen staan bekend om goede ventilatie, ondersteuning, levensduur en betaalbaarheid. Koudschuim is geschikt als kern en afdeklaag van een matras. Vaak wordt een koudschuim kern afgedekt met een laag traagschuim of koudschuim. Koudschuim matrassen zijn geschikt voor iedereen en omdat het stevig is het juist geschikt voor zwaardere mensen. Ook is het ideaal voor mensen die transpireren of het snel warm hebben in bed.

 

WAT IS TRAAGSCHUIM?

Traagschuim is temperatuurgevoelig. Wanneer het warmer word, word het zachter. Bij matrassen wordt traagschuim alleen gebruikt in de afdeklaag. Traagschuim is druk verlagend waardoor u minder snel last heeft van een beknelling, U heeft een betere doorbloeding waar door u rustiger in bed ligt. Het traagschuim biedt een goede ondersteuning daar op de plaatsen waar dit nodig is. Traagschuim is geschikt voor jong en oud.

 

WAT IS POCKETVERING?

Een pocketvering matras is een matras die bestaat uit veren die ieder apart verpakt zitten. Hierdoor kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. De voordelen van een pocketvering matras zijn dat elke vering zich vormt naar uw lichaam. Ook voert het snel vocht af en blijft het Pocketvering matras lekker koel in de zomer. Hierdoor kunt u lekker slapen met warm weer zonder gestoord te worden.

De waardering van desimatrassen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 61 reviews.
Dubbel Jersey Hoeslaken Zwart
Speciale actie

3 halen = 2 betalen

Bestel 3 hoeslakens en betaal en maar 2. Tijdelijke actie bij Desimatrassen!